Zhodnocení hospodářské politiky ČR od roku 1997 - Lehmdenová, Veronika (2009)
Záměrem práce je zhodnotit důležité momenty v oblasti hospodářské politiky ČR od roku 1997. V práci hodnotím zejména finanční krizi v roce 1997, cílování inflace v rámci měnové politiky, dopad investičních pobídek a přímých zahraničních investic a situaci českých veřejných financí.