Zhodnocení hospodářské politiky ČR od roku 1997 - Lehmdenová, Veronika; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Záměrem práce je zhodnotit důležité momenty v oblasti hospodářské politiky ČR od roku 1997. V práci hodnotím zejména finanční krizi v roce 1997, cílování inflace v rámci měnové politiky, dopad investičních pobídek a přímých zahraničních investic a situaci českých veřejných financí.
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; veřejné finance; fiskální politika; hospodářská politika; měnová politika; diplomové práce; public finance; fiscal policy; economic policy; monetary policy; master's theses