Ocenění ČSOB - Tichý, Jan (2009)
Diplomová práce pojednává v teoretické části o problematice oceňování finančních institucí, konkrétně bank, v době finanční krize. Ocenění vybrané banky (ČSOB,a.s.) v nekonsolidované podobě je provedeno v praktické části za použití výnosové metody diskontovaných peněžních toků, přístupu tržního srovnání (srovnatelné podniky) a metody obligačního cenového přístupu.