Ocenění ČSOB - Tichý, Jan; Mařík, Miloš, 1947-; Jurečka, Jan, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce pojednává v teoretické části o problematice oceňování finančních institucí, konkrétně bank, v době finanční krize. Ocenění vybrané banky (ČSOB,a.s.) v nekonsolidované podobě je provedeno v praktické části za použití výnosové metody diskontovaných peněžních toků, přístupu tržního srovnání (srovnatelné podniky) a metody obligačního cenového přístupu.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses