Zvláštnosti regulácie na poistnom trhu - Dvoráková, Lenka; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práca sa zaoberá reguláciou poisťovníctva najprv vo všeobecnej rovine a potom aj v reálnej, či praktickej. Vo všeobecnej časti sa zaoberá dôvodmi regulácie, jej vývojom a možnými podobami. V praktickej časti sa práca snaží zobraziť aká je podoba regulácie poistného trhu momentálne v Českej republike a potom aj v Európskej únii. Spomenutý je aj vývoj regulácie s ohľadom na prítomnosť a budúcnosť.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses