Možnosti spoření rodin v ČR - Holá, Renata (2009)
Tato diplomová práce rozebírá klasické finanční produkty, které rodiny nejvíce využívají. Jedná se o běžné účty, spořicí účty, termínované vklady, vkladní knížky, stavební spoření, penzijní připojištění, životní pojištění a otevřené podílové fondy. V závěru práce jsou případové studie týkající se imaginárních rodin, které ukazují, jak by se dalo s penězi hospodařit.