Možnosti spoření rodin v ČR - Holá, Renata; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato diplomová práce rozebírá klasické finanční produkty, které rodiny nejvíce využívají. Jedná se o běžné účty, spořicí účty, termínované vklady, vkladní knížky, stavební spoření, penzijní připojištění, životní pojištění a otevřené podílové fondy. V závěru práce jsou případové studie týkající se imaginárních rodin, které ukazují, jak by se dalo s penězi hospodařit.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses