Vliv IS/ICT na fungování a strukturu organizace - Hubáček, Josef; Střížová, Vlasta, 1946-; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce si klade za cíl, na základě historické analýzy, prokázat význam implementace informačních systémů a informačních a komunikačních technologií (IS/ICT) ve firemní praxi a tím prokázat pozitiva, případně i negativa, plynoucí právě ze zavedení těchto technologií v organizaci. Každá změna v technologiích ve firmě má na firmu dopad, zejména na její procesy, což se odráží ve změně její struktury a fungování. Základní hypotézou, kterou si tato práce klade za cíl ověřit, je, že IS/ICT výrazně ovlivňují strukturu a fungování organizace, mění ji a mají na ni pozitivní dopad.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses