Koučování v mezinárodní společnosti v ČR - Koblih, Miroslav (2009)
V diplomové práci je analyzována metoda vzdělávání a rozvoje zaměstnanců zvaná koučink. V rámci teoretického vymezení se zabývám podstatou vnitřní hry a metody GROW. V aplikační částy analyzuji koučink ve společnosti T-Mobile ČR a DHL Express ČR. V závěru uvádím srovnání v realizaci koučinku u obou společností.