Koučování v mezinárodní společnosti v ČR - Koblih, Miroslav; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Hejsler, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V diplomové práci je analyzována metoda vzdělávání a rozvoje zaměstnanců zvaná koučink. V rámci teoretického vymezení se zabývám podstatou vnitřní hry a metody GROW. V aplikační částy analyzuji koučink ve společnosti T-Mobile ČR a DHL Express ČR. V závěru uvádím srovnání v realizaci koučinku u obou společností.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses