Podnikatelský plán - Tomko, Marián; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce na téma "podnikatelský plán" popisuje konkrétní podnikatelský plán společnosti s ručením omezeným. Zachytává její organizační schéma, popisuje produkt a úmysl v krátkém, středním a dlouhém období. Cílem je představit celkový podnikatelský záměr, analyzovat tržní prostředí pomocí teoretických modelů, a hlavně, určit možnost její realizace skrz finanční analýzu. Práce se dále zabývá i rozborem silných a slabých stránek samotné společnosti. Nejdůležitějším praktickým přínosem práce, je studie proveditelnosti, která prokázala, že tento podnikatelský záměr je realizovatelný i v případě dočasné makroekonomické stagnace.
Vedoucí práce: Miroslav Tuček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses