Porevoluční vývoj pojišťovnictví v ČR - Suchánková, Veronika; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá porevolučním vývojem pojišťovnictví v České republice. Období se týká posledních dvaceti let, od listopadové revoluce v roce 1989, přes rozpad Československé republiky, přelom století, vstup do Evropské unie až po současnost. Zabývám se nejen pojmy týkající se oblasti pojišťovnictví a současnými trendy, ale i statistikami a legislativními úpravami v celém období.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; pojišťovnictví; bakalářské práce; insurance; bachelor's theses