Fundamentální a technická analýza akcie Telefonica 02 Czech Republic, a. s. - Kálal, Tomáš (2010)
První část práce "Fundamentální a technická analýza akcie Telefonica 02 Czech Republic, a. s." se zaobírá především teoretickými charakteristikami společnosti Telefonica O2, jejími konkurenty a to jak na úrovni České republiky, tak na úrovni evropské. Jde o část popisnou, která má za úkol připravit dostatečný přehled čtenáře v telekomunikačním sektoru. Druhá část je naopak empirickým výzkumem. Nejdříve z pohledu fundamentálního, poté technického k dosažení doporučení nákupu či prodeje pro reálného investora. V této části je čtenáři každá metoda popsána a výstupy jsou dostatečně okomentovány.