Fundamentální a technická analýza akcie Telefonica 02 Czech Republic, a. s. - Kálal, Tomáš; Veselá, Jitka; Musílek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
První část práce "Fundamentální a technická analýza akcie Telefonica 02 Czech Republic, a. s." se zaobírá především teoretickými charakteristikami společnosti Telefonica O2, jejími konkurenty a to jak na úrovni České republiky, tak na úrovni evropské. Jde o část popisnou, která má za úkol připravit dostatečný přehled čtenáře v telekomunikačním sektoru. Druhá část je naopak empirickým výzkumem. Nejdříve z pohledu fundamentálního, poté technického k dosažení doporučení nákupu či prodeje pro reálného investora. V této části je čtenáři každá metoda popsána a výstupy jsou dostatečně okomentovány.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; fundamentální analýza; diplomové práce; fundamental analysis; master's theses