Řízení projektů - Jon, Jakub; Řepa, Václav, 1958-; Lacko, Branislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Všechny sféry lidského konání se neustále vyvíjí. Schopnost pružně reagovat na změny a potřeby okolí jsou klíčovým bodem konkurenceschopnosti moderního podniku. Tento předpoklad je stále častěji naplňován pomocí projektů. Diplomová práce na téma řízení projektů analyzuje prvek zaměstnance a dopad jeho spokojenosti na efektivitu projektů. Tato zjištění se stala opěrným bodem vymezení zásadních faktorů (jako například atmosféra v organizaci, informovanost, hodnocení, atd.), které ovlivňují průběh projektů. Každý faktor má přiřazenu sadu opatření s cílem zefektivnění řízení projektů běžného podniku. V rámci analýz byly také identifikovány základní předpoklady pro prostředí, ve kterém jsou projekty realizovány a od nich odvozen model zralosti projektového prostředí, který by měl firmu vést k zamyšlení nad dosaženou kvalitou a návodem pro další zdokonalení prostředí pro projekt management.
Vedoucí práce: Václav Řepa
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses