Srovnání účetní závěrky dle českých předpisů a IFRS - Stárková, Kateřina (2010)
Diplomová práce se zaměřuje na rozbor účetní závěrky podle českých předpisů a dle IFRS s cílem poukázat na významné odlišnosti obou systémů. V teoretické části jsou popsány účetní závěrky obou systému. V praktické části využívám své poznatky při zhodnocení účetních závěrek dvou automobilových firem.