Srovnání účetní závěrky dle českých předpisů a IFRS - Stárková, Kateřina; Strouhal, Jiří, 1980-; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce se zaměřuje na rozbor účetní závěrky podle českých předpisů a dle IFRS s cílem poukázat na významné odlišnosti obou systémů. V teoretické části jsou popsány účetní závěrky obou systému. V praktické části využívám své poznatky při zhodnocení účetních závěrek dvou automobilových firem.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses