Informační technologie pro Competitive Intelligence - Hromádko, Jan; Molnár, Zdeněk, 1939-; Vejlupek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato práce se zabývá technologiemi využitelnými pro účely competitive intelligence. Struktura práce kopíruje schéma cyklu competitive intelligence. Pro každou fázi tohoto cyklu jsou vyjmenovány použitelné metody práce a zhodnoceny možnosti jejich softwarové podpory. Základní metodou je dekonstrukce procesu competitive intelligence na jednotlivé prvky a hledání a zkoumání metod, které lze v rámci těchto prvků využít. To znamená především hodnocení použitelného software. Cílem práce je seznámit čtenáře s principy competitive intelligence, shrnout různé metody práce a představit využitelné technologie včetně konkrétních softwarových produktů. Práce by měla čtenáři dále pomoci s rozhodováním, jaké metody v případě plánování competitive intelligence volit a jaké to přináší výhody a nevýhody.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses