Softwarové nástroje pro Category Management - Štumpa, Tomáš; Slánský, David; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Diplomová práce se věnuje softwarovým nástrojům pro Category Management. V první části práce je představena disciplína Category Managementu a její význam pro současný obchod. V další části práce je popsána souvislost mezi informačními technologiemi a Category Managementem, na kterou navazuje představení nástrojů pro Category Management, které využívá společnost GlaxoSmithKline, s.r.o. Závěr práce je věnován případové studii spolupráce s mezinárodním obchodním řetězcem Tesco.
Vedoucí práce: David Slánský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses