Ex post analýza fungování předvstupních programů ve vybraných zemích - Hovorka, Jakub (2010)
V této práci jsem charakterizoval jednotlivé předvstupní programy a poté analyzoval objem prostředků, které Česká a Slovenská republika dostaly od Evropské unie před vstupem do ní. Na závěr jsem zhodnotil jejich fungování a doporučil možná zlepšení.