Ex post analýza fungování předvstupních programů ve vybraných zemích - Hovorka, Jakub; Vítek, Leoš, 1970-; Hammer, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
V této práci jsem charakterizoval jednotlivé předvstupní programy a poté analyzoval objem prostředků, které Česká a Slovenská republika dostaly od Evropské unie před vstupem do ní. Na závěr jsem zhodnotil jejich fungování a doporučil možná zlepšení.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses