Internetové elektronické platební systémy - Čech, Petr; Schlossberger, Otakar, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce se zabývá elektronickými platebními systémy, někdy označovanými jako alternativní platební systémy. V první části jsou popsány a porovnány dva nejznámější a nejpoužívanější elektronické platební systémy Paypal a Moneybookers a k nim je přidán k porovnání nejrozšířenější český elektronický platební systém Paysec. Druhá část je založena na provedeném průzkumu zkušeností a vědomostí Čechů s nakupováním a placením při nakupování na internetu. Dále jsou výsledky průzkumu analyzovány pomocí grafů a schémat a rozebírány důvody proč tomu tak je.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses