Analýza strukturálních fondů Evropské unie v oblasti lidských zdrojů v České republice - Cimpová, Jana; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Vebrová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Problematika strukturálních fondů Evropské unie patří v současné době k velmi diskutovaným tématům, a to především v souvislosti s hospodářskou krizí, která nutí subjekty využívat jakékoli dostupné prostředky. To, že může Česká republika čerpat zdroje z fondů Evropské unie, nepochybně přispívá k jejímu hospodářskému a sociálnímu rozvoji. Cílem mé bakalářské práce bude podat komplexní situaci ohledně čerpání, využívání a uplatňování strukturálních fondů Evropské unie do lidských zdrojů v České republice a zanalyzovat, jak úspěšné je získávání prostředků z nich. Zda alokované prostředky splnily očekávání v souladu s čerpáním strukturálních fondů a co by měla Česká republika z právně-institucionálního rámce zlepšit, aby využila všechny zdroje, které jí Evropská unie nabízí.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses