Zadluženost domácností v kontextu současné finanční krize - Vlčková, Klára; Antoš, Ondřej; Vebrová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem zadlužení domácností v České republice v průběhu současné finanční krize. Teoretická část je věnována příčinám vzniku finanční krize. Dále jsou zde analyzovány úvěrové produkty, jejichž vývoj je podrobněji popsán v praktické části, a instituce poskytující tyto produkty. V praktické části je provedena analýza vývoje zadlužení a schopnosti domácností splácet své závazky v komparaci s příčinami tohoto vývoje. Práce identifikuje faktory, které působí na zadlužení domácností a analyzuje změny, které nastaly v souvislosti s finanční krizí.
Vedoucí práce: Ondřej Antoš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; úvěry; bakalářské práce; credit; bachelor's theses