Public Private Partnership a PPP projekt Výstavba a provoz věznice typu s ostrahou - Císařová, Markéta; Kapinusová, Jana; Vebrová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá Partnerstvím veřejného a soukromého sektoru (Public Private Partnership). V první části práce je definováno PPP, vymezeny základní charakteristické rysy tohoto partnerství a shrnuty základní historické poznatky o PPP. Práce se zaměřuje na výhody a nevýhody, které z tohoto partnerství plynou, dále na vymezení základních typů PPP projektů a jejich sektorového rozdělení. Druhá část práce je zaměřena na konkrétní PPP projekt Výstavba a provoz věznice typu s ostrahou a jeho analýzu. Zmiňuje důvody pro stavbu tohoto objektu a uvádí cíle, které si od projektu slibují jeho zadavatelé. Cílem této bakalářské práce je zjistit, zda je realizace tohoto projektu pro soukromé partnery atraktivní.
Vedoucí práce: Jana Kapinusová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; soukromý sektor; bakalářské práce; private sector; bachelor's theses