Metody sledování daňových úniků - Veselý, David; Kubátová, Květa, 1952-; Schvábová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce je zaměřena na zpracování přehledu metod použitelných pro účely zabránění daňovým únikům a to nejen v daňovém prostředí České republiky. Teoretická část se věnuje příčinám vzniku daňových úniků, možnostem jejich prevence a metodám jejich zabránění. Praktická část se pak věnuje konkrétním poznatkům v oblasti metod vyhledávání a kontroly daňových subjektů nejen z prostředí České republiky, ale i příkladům z Austrálie a Francie. Dále se zaměřuje na hodnocení jednotlivých nástrojů omezování daňových úniků, jakožto hlavnímu cíli této bakalářské práce.
Vedoucí práce: Květa Kubátová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses