Praktický lékař jako článek ovlivňující náklady následné péče - Zeinerová, Hana; Lešetický, Ondřej; Kolorosová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Objasnění úlohy obvodních lékařů v komplexním pohledu zdravotnictví -komunikace mezi lékaři a lůžkovými zařízeními, vymezení základních povinností a úkonů s tím souvisejících, charakteristika soukromé praxe se zaměřením na konkrétní soukromou ordinaci praktického lékaře.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdravotní péče; náklady; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health care; costs; master's theses