Pojistné produkty komerčních pojišťoven určené k pojistné ochraně dětí - Blažková, Lucie; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Ve své bakalářské práci se zaměřuji na průzkum pojistného produktu Dětské životní pojištění u vybraných pojišťoven, působících na našem trhu. Tyto produkty jsou využívány pro zajištění budoucnosti dítěte a zároveň poskytují finanční ochranu dítěti v případě smrti či úrazu jeho rodičů. V nejobsáhlejší části bakalářské práce jsem se rozhodla podrobně rozebrat jednotlivé složky tohoto pojistného produktu u každé pojišťovny zvlášť. V závěru práce jsem porovnala vybrané produkty na modelovém příkladě.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; děti; bakalářské práce; children; bachelor's theses