Dotace z EU na rozvoj lidských zdrojů - případová studie - Krejsová, Kateřina; Urbánek, Václav; Lišková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku získávání finančních prostředků z Evropské unie na rozvoj lidských zdrojů, konkrétně pro subjekty působící na území hlavního města Prahy. V první části práce jsou představeny Strukturální fondy EU, a to Evropský sociální fond, ze kterého jsou financovány projekty se zaměřením na rozvoj lidských zdrojů. Další částí je představení Operačního programu Praha - Adaptabilita. Třetí část je věnována praktické části získávání dotací, a to projektové žádosti, její tvorbě, vyhodnocování a čerpání finančních prostředků. V této části je představena Analýza nákladů a přínosů, jakožto nástroj vhodný k výběru a hodnocení projektů.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses