Mezinárodní daňová optimalizace v investičním bankovnictví - Blahová, Kristýna; Musílek, Petr, 1965-; Moravec, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Téma této diplomové práce je zaměřeno na mezinárodní daňové plánování s užší specifikací při využití tzv. offshore společností a to vše na poli investičního bankovnictví. Práce si rozhodně neklade za úkol podat přesnou daňovou analýzu jednotlivých daní, placených standardně ve klasických onshore zemích. Naopak, záměrem je předložit širší spektrum možností, které nám mezinárodní plánování dokáže nabídnout, dále jaké jsou specifika jednotlivých, pro nás jistě atraktivních, zemí či v jakých případech je vhodné již začít uvažovat o daňové optimalizaci v mezinárodním kontextu. K analýze výše zmíněného použiji investičně - finanční česko-slovenskou J&T skupinu.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor dipl. práce]; investiční bankovnictví; diplomové práce; investment banking; master's theses