Výber a hodnotenie dodávateľov vo vybranom podniku - Vicanová, Lucia (2009)
Bakalárska práca je zameraná na popis procesu výberu a procesu hodnotenia dodávateľov vo vybranom podniku. V rámci práce bol vyhodnotený súčasný stav tejto problematiky v strojárskej spoločnosti Strojop, identifikované existujúce problémy a navrhnuté vhodné opatrenia pre ich odstránenie.