Výber a hodnotenie dodávateľov vo vybranom podniku - Vicanová, Lucia; Lukšů, Vladimír; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Bakalárska práca je zameraná na popis procesu výberu a procesu hodnotenia dodávateľov vo vybranom podniku. V rámci práce bol vyhodnotený súčasný stav tejto problematiky v strojárskej spoločnosti Strojop, identifikované existujúce problémy a navrhnuté vhodné opatrenia pre ich odstránenie.
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: management nákupu; dodavatelé; marketing; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; purchasing management; suppliers; marketing; bachelor's theses