Světové problémy měnové - Pospíšil, Vilém, 1873-1942 (V Praze : Česká společnost národohospodářská, Fr. Řivnáč [distributor], 1936)
Vývoj mezinárodního měnového společenství. Řešení reparací, Youngův plán, nové možné nastolení zlatého standardu za upravených podmínek
Keywords: finance; světová ekonomika; měna; mezinárodní finance; válečné reparace; zlatý standard; zprávy; finance; world economics; currency; international finance; war reparations; gold standard; reports