Úprava dluhová v Československé republice - Kalfus, Josef, 1880-1955 (V Praze : Česká společnost národohospodářská : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1936)
Vývoj československých dluhových problémů za krize v letech 1930-1935. Postupy řešení problému z národohospodářského hlediska a konkrétní návrhy (např. dohoda o úrokové úrovni v oblasti peněžnictví a pojišťovnictví, speciální dluhové úpravy, apod.)
Keywords: 1930-1935; státní rozpočet; veřejný dluh; daně; úroky; Československo; přednášky; budget; public debts; taxation; interest; Czechoslovakia; lectures