Vliv finanční krize na podnikatelskou strategii exportních firem - Janda, Tomáš; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Nejedlý, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem práce je postihnout současný ekonomický vývoj a jeho dopady na světovou ekonomiku, zvláště pak na Českou republiku, jako silně exportně orientovanou zemi. Identifikovat problémy, kterým musí české exportní podniky čelit, popsat vliv na jejich podnikatelskou strategii a zároveň věnovat prostor pro možnosti řešení jednotlivých problémů, spolu s možnostmi využívání podpor od státních i soukromých institucí.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses