Pracovní podmínky řidičů v MKD - Fronk, Tomáš (2010)
Cílem diplomové práce je podat ucelený přehled a výklad legislativy týkající se pracovních podmínk řidičů v mezinárodní kamionové dopravě. Téma je vysvětleno komplexně včetně systému fungování digitálního tachografu a aktuálního vývoje situace. V praktické části jsou uvedeny některé problémy, týkající se zejména kontrol a udělování pokut, a shrnuty názory řidičů na tuto problematiku.