Pracovní podmínky řidičů v MKD - Fronk, Tomáš; Novák, Radek, 1960-; Šmíd, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem diplomové práce je podat ucelený přehled a výklad legislativy týkající se pracovních podmínk řidičů v mezinárodní kamionové dopravě. Téma je vysvětleno komplexně včetně systému fungování digitálního tachografu a aktuálního vývoje situace. V praktické části jsou uvedeny některé problémy, týkající se zejména kontrol a udělování pokut, a shrnuty názory řidičů na tuto problematiku.
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses