Price Convergence between the Czech Republic and the EU-15 - Holeček, Zdeněk; Klosová, Anna, 1942-; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
abstrakt
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: diplomové práce; master's theses; economics of international trade and european integration [obor dipl. práce]