Are the Peripheries Trapped in Their Initial Economic Positions od does Convergence with the Cores Occur? The Case of the Central European Countries/Regions - Putnářová, Zuzana; Klosová, Anna, 1942-; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Abstract
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: diplomové práce; master's theses; economics of international trade and european integration [obor dipl. práce]