Domácí násilí - celospolečenský problém - Petrášková, Jana; Novotný, František, 1940-2019; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta (2010)
Práce vymezuje základní charakteristiku domácího násilí se zaměřením na viktimizaci a typologii oběti domácího násilí
Vedoucí práce: František Novotný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2010
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2010
Keywords: domácí násilí; oběti trestných činů; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; family violence; victims of crimes; bachelor's theses