Psychologie davu a jeho právní aspekty se zaměřením na projevy v rámci mimořádných událostí - Petrlíková, Kristýna; Pytel, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta (2010)
Práce se zabývá hromadným chováním vznikajícím za určitých okolností mezi lidmi. Snahou práce je přiblížit psychologii davu z pohledu krizových situací a vytvoření manuálu pro práci s davem v krizových situacích
Vedoucí práce: Libor, Pytel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2010
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2010
Keywords: hromadné chování; veřejný pořádek; lidské chování; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; mass behavior; public order and safety; human behavior; bachelor's theses