Činnost a postavení soukromých bezpečnostních agentur v ČR - Tomek, Jan; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta (2010)
Práce analyzuje činnosti a provozování soukromých bezpečnostních agentur
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci a Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2010
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2010
Keywords: bezpečnostní služby; Česko; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; security services; Czechia; bachelor's theses