Analýza motivace zaměstnanců pobočky McDonald´s - Novotná, Monika; Lorencová, Hana; Bedrnová, Eva, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Analýza motivace zaměstnanců ve vybrané pobočce McDonald's na základě dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; motivace; diplomové práce; motivation (psychology); master's theses