Pojištění morotových a elektrických vozidel - Kuqi, Donika (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na pojištění vozidel na pojistném trhu. Jsou rozebrány parametry ovlivňující cenu pojistného stejně jako výpočet pojistného do detailu. Práce se zabývá současným pojištěním a pojištěním v budoucnu. Je tu důraz na vývoj pojištění s příchodem elektromobilů, jejich inovace, jejich dopad na trh a životní prostředí. Na konci jsou rozebrané detailní smlouvy motorových i elektrických vozidel.