Pojištění morotových a elektrických vozidel - Kuqi, Donika; Ducháčková, Eva, 1958-; Tajtlová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na pojištění vozidel na pojistném trhu. Jsou rozebrány parametry ovlivňující cenu pojistného stejně jako výpočet pojistného do detailu. Práce se zabývá současným pojištěním a pojištěním v budoucnu. Je tu důraz na vývoj pojištění s příchodem elektromobilů, jejich inovace, jejich dopad na trh a životní prostředí. Na konci jsou rozebrané detailní smlouvy motorových i elektrických vozidel.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses