Analýza ziskovosti zákazníků na příkladu konkrétní firmy - Kunešová, Kristýna; Matyáš, Ondřej, 1979-; Král, Bohumil, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Diplomová práce je zaměřena na ziskovost zákazníků a alokaci nákladů. Představuje vybraný podnik, jeho reporting a výkaz zisku a ztráty využívaný controllingovým oddělením, jehož struktura je totožná se strukturou ziskovosti zákazníků. Popisuje strukturu reportu ziskovosti zákazníků, alokace nákladů, procesu zpracování a zobrazení pro konečné uživatele ve stavu před i po implementací nových systémů. V obou jednotlivých částech dochází ke zhodnocení silných a slabých stránek.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses