Možnosti profinancování pohledávek v České republice - Kubišová, Monika; Marek, Petr; Petriashvili, Aleksandre; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Předmětem diplomové práce „Možnosti profinancování pohledávek v České republice“ je analýza faktoringu a jeho srovnání s alternativními zdroji financování podniku. První část je věnována teoretickému pojetí faktoringu a alternativních zdrojů financování. Druhá část se zabývá samotnou analýzou jednotlivých forem financování ve zvoleném podniku. Poslední část je věnována nebankovním faktoringovým společnostem a analýzou jejich nabízených produktů.
Vedoucí práce: Petr Marek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses