Metodika pro učitele v ekonomickém vzdělávání se zaměřením na studenty se sociální fobií - Kočka, Josef (2021)
Bakalářská práce se zabývá sestavením metodiky pro učitele v ekonomickém vzdělávání se zaměřením na studenty se sociální fobií. Teoretická část je určena na vymezení termínu osobnost z pohledu psychologie, její možné poruchy a charakterizuje sociální fobii. Praktická část je zaměřena na sestavení metodiky pro učitele, jak pracovat se studenty trpící sociální fobií, a to na základě zpracovaných a vyhodnocených kazuistik.