Metodika pro učitele v ekonomickém vzdělávání se zaměřením na studenty se sociální fobií - Kočka, Josef; Vacínová, Tereza; Krpálková-Krelová, Katarína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zabývá sestavením metodiky pro učitele v ekonomickém vzdělávání se zaměřením na studenty se sociální fobií. Teoretická část je určena na vymezení termínu osobnost z pohledu psychologie, její možné poruchy a charakterizuje sociální fobii. Praktická část je zaměřena na sestavení metodiky pro učitele, jak pracovat se studenty trpící sociální fobií, a to na základě zpracovaných a vyhodnocených kazuistik.
Vedoucí práce: Tereza Vacínová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses