Systém podnikových plánů a rozpočtů a jejich vliv na kvalitu podnikového řízení - Šoltes, Peter; Král, Bohumil, 1952-; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Diplomová práce je rozdělena do dvou hlavních částí: obsahem první, teoretické části práce, je rešerše současné anglicky, česky a slovensky psané literatury týkající se problematiky plánování a rozpočtování podnikových cílů. Druhá část práce je orientovaná prakticky – autor zde analyzuje podstatné atributy systému plánů a rozpočtů farmaceutické společnosti a jeho vliv na kvalitu podnikového řízení. Součástí praktické části diplomové práce je i porovnání zjištěných teoretických poznatků s reálně využívaným systémem plánů a rozpočtů v podnikové praxi, s cílem identifikovat silné a slabé stránky systému plánů a rozpočtů v nadnárodní korporaci.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses